En lærerindes kvaler vedrørende kostumer

Kære Iben-Jeanette.

Først og fremmest så tusind tak for din brevkasse om kostumer, og dine mange kloge svar på folks forespørgsler. Jeg er blevet så inspireret til at prøve nye kostumer af, ved at læse de mange spændende indlæg her i: ”Kostumer gør dig glad og slank” – det er mit yndlingsblad, http://kostumegiganten.dk/.

Jeg har lige et par spørgsmål vedrørende kostumer.kostume9

Jeg er lærerinde, og min store passion udover kostumer, er børn. Ikke at undervise, være sammen med børn eller have oplevelser med børn, jeg kan godt bare lide børn som fænomen – og heller ikke på nogen som helst forbudt eller sexuel måde. Børn er bare min anden passion.

Passion for kostumer

Faktisk vil jeg gerne være et barn, og det er her min passion for kostumer kommer ind i billedet. For nylig besluttede jeg mig for at jeg ville lave børnekostumer! Men ikke til børnene i klassen, til mig selv. Så jeg besluttede mig for én efter én at tage børnene til side og tage et nøjagtigt kartoffeltryk af al deres hud. Det var en vældig festlig dag.

Da jeg så kom hjem og skulle lave mine nye kostumer fandt jeg ud af at der manglede noget. Nemlig rigtigt hår. Jeg fik så overtalt alle børnene til at klippe deres hår af til mig, eller det vil sige, jeg tvang dem måske lidt med håndjern og sådan.

Og så fordi jeg ikke rigtig syntes det var sjovt uden rigtigttøj besluttede jeg mig for at få børnenes tøj udleveret.

Og på det tidspunkt kom skolens bestyrelse så og sagde at jeg skulle fyres og jeg ved ikke hvad.

Hvad er din erfaring med den slags? Er det mig der har været galt på den eller hvad? Jeg mener, er det ikke meget naturligt at forsøge at kombinere sine passioner? Hvad er din erfaring? Hvor gammel er du, og hvor er du født?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *