Anti-slankekur

Som ung og dum teenager, havde jeg det rigtig svært ved mig selv. Jeg havde stadig en smule baby-fedt på kroppen, for jeg var næsten et år yngre end mine klassekammerater og lav i forhold til min alder. Uheldigvis var jeg for ung til at kunne se så sagligt på det. I stedet fik jeg overbevist mig selv om, at jeg var tyk. Heldigvis er det ikke svært for en ung pige at finde en løsning, der gør hende ligeså slank og smuk som sine veninder – slankekure. Men hvilken ung pige har selvkontrol nok til selv at styre en slankekur? det er altså noget nemmere helt at lade være med at spise, end hele tiden at tænke over, hvad man spiser. Som du nok har gættet udviklede jeg anoreksi – en sygdom jeg sloges med de fleste af mine teenageår.

Besejret

Som 21-årig troede lægerne, mine forældre og heldigvis så meget på mig, at jeg fik lov til at flytte hjemmefra. Jeg glædede mig som en lille pige til at flytte hjemmefra og få mit eget, men ligeså fantastisk som det kunne være, lige så skrækindjagende var det også til tider. Heldigvis viste det sig at lejligheden kom med en redningskvinde – min nabo. Nabokvinden var en ældre dame, som hele sit liv havde boet på landet. Hun gik ind for god, gammel, ærlig dansk mad, og fordi hun var så ivrig efter at få mig med sig i køkkenet, kom jeg også til at udvikle en passion for dansk mad. Hun startede med at lære mig at lave gryderetter og andre simreretter http://www.hurtigmums.dk/gryderetter/ såsom mørbradgryde – og Gud, hvor var det lækkert! Med tiden fik vi i sammen afprøvet hver eneste mørbradgryde opskrift vi kunne finde, der i bland en eksotisk mørbradgryde og en LCHF mørbradgryde http://www.hurtigmums.dk/moerbradgryde/ – men hendes mørbradgryde opskrift er nu engang den bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *