Hvorfor elsker mænd lingeri

Forklaringen på hvorfor mænd elsker lingeri (frækt undertøj til hende), ligger i at mænd tænker mere visuelt end kvinder.

For eksempel når en mand tænker på en kvinde, kan han tænke på de forskellige dele af kvinden, det kan være ansigtet, brysterne eller bagdelen.

Hvorimod når en kvinde tænker på eller fantaserer om manden er det som en helhed oftest med karaktertræk tilknyttet. Man kan sige at
hun ser nærmest manden som et fuldt koncept, hvor alle dele bliver vurderet. Hvorimod manden for det meste kun tænker i visuelle baner.

En kvinde iklædt pikant lingeri, om det er frække trusser eller chemiser eller andet, kan tænde manden og give ham lyst til sex.

Hvorimod en mand i et par boxershorts slet ikke har samme effekt på en kvinde.

Dette kan man se ved at lingeri til kvinder har været været lavet og brugt i flere hundrede år. Hvor imod sexet undertøj til mænd har været meget lidt brugt blandt heteroseksuelle par. En kvinde tænder simpelthen ikke på en mand i frækt undertøj.

Denne forskellighed ligger i at manden, som instinkt, tænker på sex hvor formering er hans job, så at sige befrugtning alene, hvorimod kvinden skal sørge for barnets ve og vel, og ikke kun en øjeblikkelig nydelse.

Det gamle udtryk kvinderne er redebyggere kan man sige passer meget godt her. Der kan være svært, specielt for feminister at acceptere at denne firkantede fremstilling gælder nu om dage,

Men man skal vide at det er urgamle instinkter der ligger til grund herfor, det er naturen der taler, mennesket er indrettet så det giver arten bedst mulige overlevelses muligheder.

Også må man tænke på at for de fleste kvinder betyder det meget for selvtilliden at deres undertøj som er det sidste de tager af inden sex og mange gange lader manden afklæde dem, er noget der kan tænde manden yderligere op og på den måde sørge for at de sammen får nogle hede stunder.

Du kan finde udsøgt og dansk designet lingeri hos violasky.dk

Til sidst kommer et rigtigt sjovt eksempel på hvorfor frækt undertøj til mænd ikke er en prioritet – se disse smukke mand i underbukserbilleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *